+359 2973 36 68; +359 885 892 000

ТУРСКА БАНЯ (ХАМАМ)

Турска баня

Турската баня е автентичен ритуал, съчетаващ традиционните източни учения за чистотата на тялото и духа и съвременните виждания за Spa и Wellness култура - почистване, възстановяване и релакс. Освен,че напомня за разточителството на Ориента, тази терапия въздейства изключително ефикасно при физическа и психическа умора, чрез синергичното въздействие на парата, топлината, водата и масажа, допълвани от релаксираща музика, приглушена светлина, аромати на натурални сапуни и масла. Процедурата започва с престой в парната кабина, за да се затопли тялото и да се подготви за следващия етап, пилинг с копринена ръкавичка, който се извършва върху приятно затоплена плоча /легло/. Следва завивка от пухкава пяна от натурални сапуни, за релаксиращият масаж.

Като истински SPA ритуал, турската баня е основен елемент в по-голямата част от SPA и Релакс терапиите на Релакс Център Блясък, за да можете да се насладите на вълшебният дух на Ориента!

 

 

1 Традиционна Турска баня (70 минути) - 85.00лв.

2 Терапия Зефир (60 минути) - 70.00 лв.

При тази терапия разликата с традиционната турска баня е като зефир-лека и неуловима. Липсва пилинг, набляга се на wellness усещането със  сапуненият облак.